What’s
Cooking?

Bij Kitchen Garden bereiden we de opbrengst uit onze eigen kas op het hoogste niveau.

(01/03)

Van Kas
naar bord

In de kas, onze letterlijke proeftuin op 78 meter sky-high, verbouwt tuinman Matthias tientallen kostbare groenten, fruit, bloemen en kruiden. Deze lokale en immer verse ingrediënten worden dagelijks geplukt door de keukenbrigade, die ze weer omtoveren tot tong- en oogstrelende gerechten.

Bekijk ons menu
Bekijk ons menu
(02/03)

Tot 41 graden

41 een heilig nummer in de keuken: dat staat voor het maximale aantal graden waarop er wordt bereid, de ideale conditie om de smaak en vitaminen van de ingrediënten te behouden. Koken gebeurt hier dus niet, maar koud roken, fermenteren, drogen en juicen zijn de bereidingswijzen. Het resultaat: pure en smaakvolle gerechten in een 5-gangen greens- en chefsmenu. Het drankarrangement biedt bij elk gerecht een bijpassende pairing.

Lees meer
(03/03)

Hogere
sferen

Een restaurant op 78 meter hoogte komt natuurlijk niet zonder spectaculair uitzicht. Met de kas on top en Amsterdam letterlijk aan de voeten, maakt dit een hele (bijna on-Hollandse) ervaring, zo-een in hogere sferen. Kortom: de avond kan hier niet lang genoeg duren óf niet vroeg genoeg beginnen.

Reserveer een tafel
Reserveer een tafel

Van zaadje tot oogst. Ons essentiële onderdeel.

Produce

Onze karakteristieke gerechten bereiden we met ingrediënten uit eigen kas. Zelfs de olie is eigen kweek.

Story
Prev
Next